{0} reviews | Schrijf review

Het Woonhuis (Diest)
Diest - Over Het Woonhuis

Wolvenstraat 24
3290 Diest
BTW nr 0894896165

013 66 18 86
013 66 18 87
     

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.
Raamdecoratie en interieur: Het Woonhuis

Uw speciaalzaak voor raam- en interieurdecoratie in Diest

Komt u een kamer binnen, dan springt het meteen in het oog: de raamdecoratie. Maak de juiste keuze en u injecteert sfeer en gezelligheid in uw woning. Gelukkig rekent u op Het Woonhuis in Diest – al vier generaties dé speciaalzaak voor gordijnen, zonwering, tafellinnen, verf en behang.

 

Inspiratiehuis voor uw decoratie

Johan en Sarah Volders ontvangen u met open armen bij Het Woonhuis. Snuister rond en sleep stapels ideeën, tips en inspiratie mee naar huis. Hebt u vragen? Of misschien bijzondere wensen? In een oogwenk staan we u bij met onze vakkennis.

En reken maar op onze persoonlijke aanpak. Zaakvoerder Johan neemt de opmeting én de plaatsing zelf voor zijn rekening.

 

Nieuwste trends

Geen tijd om de trends op de voet te volgen? Geen nood. Wij houden ze voor u in het oog. Nauwgezet. Daarom kregen we ook het My Decorator-label opgespeld van Somfy – dé leverancier van gemotoriseerde gordijnen.

Kom ook gerust langs voor de nieuwste Luxaflex-raambekleding. Rolgordijnen, jaloezieën, plissés … U vindt ze allemaal bij Het Woonhuis – uw Luxaflex Inspiration Dealer.

 

Alles voor uw interieur

Tafellinnen, behangpapier of de muurverf van Farrow & Ball? Met Het Woonhuis tovert u elke kamer om tot een pareltje. Dus vereer ons zeker met een bezoekje. U vindt ons in het centrum van Diest. Parkeer gerust achter de winkel en sprokkel de mooiste ideeën voor uw interieur.

 

Tot binnenkort.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review